ANDLIGFOKUS

CAMILLA OCH LISELOTTE ÖRNBERG

LISELOTTE ÖRNBERG

Liselotte upptäckte i tidig ålder att hon hade en naturlig förståelse och fårmåga att kommunicera med djur. Hon återupptog denna kommunikation i senare år och startade 1995 ridverksamhet med andlig inriktning, så kallad ‘Intuitiv ridning’ då man bygger upp ett starkt samarbete med hästen.

Liselotte arbetar i dag med ”stallbesök”, djurkommunikation, healing och intuitiv ridning. I början av år 2000 började hon även utveckla healingen och mediumskapet, vilket har tagit henne världen runt för att hålla kurser och workshops tillsammans med dottern Camilla.

Hon ser att djuren och andevärldens kommunikation fungerar på samma sätt via telepati, då djuren har varit hennes läromästare sen tidig ålder.

‘‘Insikten är så fantastisk och jag är ödmjuk över att kunna ge en röst åt både djur och andevärlden’, säger Liselotte.

 

CAMILLA ÖRNBERG

Camilla hade tidigt en förståelse för att det fanns något mer men det var genom yogan som hon till fullo kom i kontakt med sin andlighet. Där fick hon insikten om att vi alla har en energikropp, att vi genom chakrorna kan skapa ett flöde i kropp och själ och att vi genom meditation inte bara kan balansera och hitta ett inre lugn utan också skapa ett sätt att hitta svar.

I början av 2000 började hon sin andliga utveckling genom att gå kurser inom mediumskap där hon såg att yogafilosofin många gånger gick hand i hand med den spiritualistiska läran.

Camilla har rest världen runt och mediterat i kloster, yogat och stretchat sitt mediumskap för en rad olika lärare.

”Min övertygelse har vuxit fram genom egna erfarenheter då jag aldrig har kunnat ta in information efter vad någon säger eller vad jag läst. Det är genom meditation jag får förståelse för hur allt hänger ihop och var vi är på väg, vilket inte alltid är lätt att förklara eller sätta ord på’’, säger Camilla.

Idag medverkar hon som medium i tv-programmet Det Okända samt håller kurser och föredrag i andlig och personlig utveckling tillsammans med Liselotte.

En tanke på “CAMILLA OCH LISELOTTE ÖRNBERG

  1. Hej! Jag undrar om man kan boka privat sittning på telefon. Bor i Uppsala. Är även intresserad av kurser och healing. Mvh Elisabeth

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s